Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd.

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd.

ακριβώς τέλειος, λαμβανόμενος πολύ γρήγορα και στη λειτουργία ..... ευχαριστεί το igrowbio και το Henry

—— Eric Peterson

Τέλειες οδηγήσεις για τους κλώνους, εκκινητές και houseplants.

—— Thomas J. Cross

Πολύ ευχαριστημένος από αυτήν την αγορά!

—— Eli Garcia

Γενικές μεγάλη αξία και ποιότητα. Η μικρή δύναμη/η ένταση ρεύματος σύρει.

—— Βαρίδι Ε

Η λεπτομέρεια στο σχέδιο ήταν ενέργεια αποδοτική.

—— Terrell marrow

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd.
δοκιμή 1 γραμμή παραγωγής 2 γραφείο Γραμμή παραγωγής 3 δοκιμή γήρανσης

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μάρκες : igrowbio
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-80000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2016
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. Igrow Biotech Shenzhen, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Κίνα Shenzhen. Είναι μια βασισμένη στην τεχνολογία επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία.

Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην οπτική έρευνα και την αίτησή της στη φύτευση και την αναπαραγωγή, παρέχοντας τις τέλειες λύσεις φωτισμού στους πελάτες. Σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών και τις τάσεις αγοράς, αναπτύσσουμε και παράγουμε τα φω'τα αύξησης εγκαταστάσεων και τα βιολογικά φω'τα αναπαραγωγής. Οι κύριοι τομείς εφαρμογής περιλαμβάνουν τους εσωτερικούς κήπους, τις σε δοχείο εγκαταστάσεις, τη σπορά, την αναπαραγωγή, hydroponics, τα αγροκτήματα, την αναπαραγωγή θερμοκηπίων, την υδροδιαλυτή αναπαραγωγή, την αναπαραγωγή λουλουδιών, την αναπαραγωγή θερμοκηπίων, τους υδρόβιους οργανισμούς, κ.λπ. Και στηργμένος στην πλούσια οπτική έρευνα και προγράμματος η βάση δεδομένων, προσαρμόζει την ιδανικότερη «λύση φωτισμού» για τους διαφορετικούς πελάτες. Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει το CE, RoHS, τη FCC, ETL DLC και άλλες πιστοποιήσεις. Τα προϊόντα πωλούνται σε όλο τον κόσμο, κυρίως στην ευρωπαϊκή και βορειοαμερικανική αγορά. Ο υψηλός - η ποιότητα και η υψηλή υπηρεσία πρέπει να κερδίσουν μια άριστη φήμη στη διεθνή αγορά.

Είμαστε όχι μόνο προσοχή αμοιβής στη επιστημονική έρευνα της οπτικής στη βιολογική καλλιέργεια και εφαρμογή, αλλά και ανατροφοδοτήστε ενεργά τα ερευνητικά αποτελέσματα στην κοινωνία. Διατηρεί τη συνεργασία και τις ανταλλαγές με τους εμπειρογνώμονες βιομηχανίας, τις βάσεις πειράματος συγκομιδών, τα πανεπιστήμια και τα κολλέγια καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, και διεξάγει ενεργά την έρευνα με τα σχετικά τμήματα για τους διάφορους δείκτες και τις επιθεωρήσεις των φω'των αύξησης εγκαταστάσεων των οδηγήσεων και των βιολογικών φω'των αναπαραγωγής.

«Αυξηθείτε με τους συντρόφους» πάντα είναι η φιλοσοφία μας. Οι συνάδελφοι και οι υπάλληλοι είναι οι σύντροφοί μας, που βοηθούν τους να αυξηθούν και που δημιουργούν μια καλύτερη ζωή οι πελάτες είναι οι σύντροφοί μας, θα παράσχουμε τις υψηλής ποιότητας λύσεις και τα προϊόντα, και θα βάλουμε μια βάση για την ανάπτυξη πελατών οι προμηθευτές είναι οι σύντροφοί μας, πρόκειται μαζί να βελτιώσουμε την τεχνολογία παραγωγής και να τους καταστήσουμε ανταγωνιστικότερους!

 

Κίνα Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Κίνα Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Κίνα Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Fang

Τηλ.:: 86-755-23006670

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)